Sustav roleta VariNova

Koristimo VariNova sistem od Profine grupacije. VariNova kutija za rolete se može koristiti u najrazličitijim varijantama ugradnje, bilo da se radi o adaptaciji ili novogradnji i ugrađuje li se na PVC, aluminijske ili drvene okvire. Kutija nakon ugradnje može biti vidljiva, a postoji i mogućnost žbukanja izvana i/ili iznutra.

Vari nova zadovojava i zahtjeve Odredbe o štednji energije, koja u području kutija za rolete propisuje vrijednost Usb ≤ 0,85 W/(m2K), bilo da se radi o novim ili starim objektima, po čemu je VariNova jedinstvena na europskom tržištu. 
Vanjska RolaPlus kutija za rolete na najbolji je način pripremljena za sve situacije u pogledu ugradnje, bilo da se radi o zidu koji ima jedan ili više slojeva ili pak o zidu s vanjskom izolacijom. Montaža se može vršiti direktno na prozoru ili kao zaseban montažni dio na fasadi. Zbog mogućnosti žbukanja vertikalnog vanjskog sjenila, ova se kutija može ugraditi da bude gotovo nevidljiva.

Sustav grilja OmbraPlus Capri-Ischia

 

Grilje uljepšavaju vašu kuću dajuči joj šarm juga i ono “nešto posebno”; individualan karakter.

Pri izboru grilja iz našeg Capri-Ischia sustava pomoći će vam široka paleta boja i puno zanimljivih dekora drveta – za ispunjavanje svake pojedinačne želje i različitih ukusa.

Također, možete birati između pokretnih ili fiksnih lamela, a montaža se vrši direktno na prozoru, na zidu ili u specijalnom blok-okviru. 
Capri-Ischia grilje zadržavaju prirodan izgled pravog drveta uz dodatne prednosti koje pruža visokokvalitetni PVC materijal – iznimno lako i jednostavno održavanje i gotovo neograničenu trajnost. Osim odlične zaštite od sunca, grilje vam nude i puno više; zaštitu od vjetra i vremenskih neprilika, od topline i hladnoće, neželjenih pogleda, ali i od provale i krađe.

Škure (kapci) OmbraPlus Grado

Postoje stvari koje su od nastanka dobre i pravilne, i kojima kao da se protokom vremena nema što dodati. Tipičan primjer su škure (kapci), koje nisu izgubile ništa od svoje izvrsne funkcionalnosti i šarma od svog praoblika do danas.

Sustav škura Grado ipak donosi neke prednosti, ne narušavajući pri tome izvornu rustikalnu estetiku i čar prošlih vremena. To se prije svega odnosi na svojstva visokokvalitetnog materijala koji, u odnosu na drvo, pruža znatno veće mogućnosti oblikovanja, krajnje je jednostavan za održavanje i pruža poboljšanu sigurnost zahvaljujući novim konstrukcijskim rješenjima.

Komarnici

Komarnici su jednostavno rješenje za učinkovito sprječavanje ulaska komaraca i ostalih insekata u prostorije. Prikladni su i za stambene i za poslovne prostore, gdje god postoji potreba za zaštitom od insekata uz nesmetan prolazak zraka kroz otvorene prozore ili vrata. Zahvaljujući raznim dimenzijama i različitim načinima montaže, moguće ih je prilagoditi potrebama naručitelja.

Vrste komarnika:

  • Fiksni komarnici
  • Integrirani komarnici
  • Klizni komarnici
  • Plisirani komarnici
  • Rolo komarnici
  • Vratni komarnici