POBOLJŠANJE KVALITETE ŽIVOTA – SUSTAV PROZORA KBE 76

Velike ostakljene površine sustava KBE 76 omogućuju Vam ostvarenje snova o životnom prostoru ispunjenom svjetlošću. Novi, vizualno uski profili pružaju visoku statičku stabilnost, reyultirajući ugodnim, svjetlim i energetski efikasnijim okruženjem. Velike prozorske površine doprinose maksimalnom iskorištenju solarne energije i smanjuju Vaše troškove grijanja, čak i kada je vrijeme vani hladno.

KBE AluClip sustav sjedinjuje prednosti oba materijala u jednom inovativnom prozorskom sustavu. Aluminijska obloga u ovu uspješnu kombinaciju donosi povećanu čvrstoću, otpornost na vanjske utjecaje i gotovo neograničen izbor boja, dok PVC profil osigurava vrhunsku toplinsku i zvučnu izolaciju.

ALUMINIJSKI, HPL I PVC PANELI ZA ULAZNA VRATA

Tvrtka Grad-Export d.o.o. naš je kooperant te je jedna od vodećih europskih proizvođača dekorativnih panela za ulazna vrata u čiju su se kvalitetu uvjerili brojni klijenti iz Hrvatske i Europe.

Ponudu vrata možete pogledati OVDJE.

Široka ponuda i prilagodiljvost ulaznih vrata kako bi se zadovoljili dizajn i funkcionalnost. Također, pogledajte našu ponudu kliznih i harmo stijena.